GRILLROOM CORNER INN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 834 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Corner Inn. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 3:15 Heerlijk gegeten. Snelle bezorging door een vriendelijke, nette bezorger.
10 aug 2022 om 10:03 Heel netjes en super snel geleverd. Eten was prima.
25 jul 2022 om 21:15 Heerlijke shoarma.
10 jul 2022 om 21:53 Salaam aliakoum de bezorger was ruim op tijd plus het eten warm voor herhaling vatbaar stel het zeer op prijs sokran
7 jul 2022 om 22:42 Lekker en warm zoals altijd!!!!
25 jun 2022 om 6:37 Heel slecht. Ik had kebab met saslick besteld , krijg ik gvd kofte met sashlick ...misschien kan die kok niet lezen of had ie er geen zin in maar in iedergeval betaal ik 23,50 voor iets wat ik niet eens heb besteld ....NOOIT MEER HIER BESTELLEN !!!!
28 mei 2022 om 23:10 Burger was koud. En er xat iets hards in en daardoor heb uk nu een stukje van mij tand af
7 mei 2022 om 10:14 Ik heb verkeerde dingen ontvangen
18 apr 2022 om 23:05 Altijd top
10 apr 2022 om 22:32 Echt heerlijk gegeten! Ik raad het echt iedereen aan! We kregen ook gratis dadels omdat we aan het vasten waren. Super lief!!
9 apr 2022 om 9:36 More than 90mins for delivery. Food was cold but tastet quite good.
4 apr 2022 om 2:20 Kiwi milkshake is echt lekker burgers ook kort om top restaurant!! En ze geven genoeg voor wat je betaald