GRILLROOM CORNER INN

GRILLROOM CORNER INN lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 826 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Corner Inn. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 10:14 Ik heb verkeerde dingen ontvangen
18 apr 2022 om 23:05 Altijd top
10 apr 2022 om 22:32 Echt heerlijk gegeten! Ik raad het echt iedereen aan! We kregen ook gratis dadels omdat we aan het vasten waren. Super lief!!
9 apr 2022 om 9:36 More than 90mins for delivery. Food was cold but tastet quite good.
4 apr 2022 om 2:20 Kiwi milkshake is echt lekker burgers ook kort om top restaurant!! En ze geven genoeg voor wat je betaald
18 mrt 2022 om 20:12 lekker eten bestel en je krijgt waar je om vraagt lekker simple toch
1 mrt 2022 om 2:39 Heeelijk gegeten
28 feb 2022 om 9:24 Snelle levering en alles heerlijk warm gebakken geleverd
26 feb 2022 om 4:35 Die Cheeseburger waren kalt angekommen, das Brot war labbrig und die Pommes waren okay
26 feb 2022 om 3:02 Heerlijk gegeten! Voor de beste burgers van Amsterdam moet je toch wel hier zijn! En die kiwi milkshake is ook echt een aanrader. Zeker het geld waard.
19 feb 2022 om 3:13 Never got the order.
18 feb 2022 om 7:01 Turkse pizza was slap en rook vreemd Frikandel was niet goed gaar Shoarma was goed